Warzone Hilecileri ''Sunucuları'' Değiştirebilecek Hale Geldi!

Artık kill almalarına bile gerek yok

Rekabet ortamının bulunduğu her çevrimiçi oyunun en büyük sorunu hile ve hileciler oluyor. Örneğin Ubisoft, yıllardır Rainbow Six Siege'in hilecileri ile baş etmeye çalışıyor. Hatta CS:GO'da durum o kadar kötü hale geldi ki oyuncular artık üçüncü parti sunucular üzerinden oynamayı tercih ediyor. İşte bu sorunlar ile baş etmeye çalışan oyunlardan biri de CoD: Warzone.

Modern Warfare ile birlikte hayatımıza giren Warzone, şu anda en popüler battle royale oyunlardan biri. Tabii ki bu durum oyunun pek çok hileci tarafından işgal edilmesine sebep oluyor. Öyle ki bazı profesyonel oyuncular bu hilelerden bıkarak Warzone'dan tamamen ayrılmış durumda.

Fakat bugün karşımıza çıkan hile standardın oldukça dışında. Bildiğiniz üzere bu tarz oyunlarda genellikle wall hack ya da aim hack gibi rakiplerinizi kolayca indirebileceğiniz hileler bulunuyor. Şuradan izleyebileceğiniz videoda ise durum pek sandığımız gibi ilerlemiyor.

BisaG10 ve arkadaşları oyun esnasında bir hileci ile karşılaşarak savaşıyor. Hilecileri bir şekilde alt eden ekip, henüz oyunda 18 kişi kalmış olmasına rağmen oyunun bitiş ekranı ile karşı karşıya kalıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum