Warzone'un DMZ Modu Detaylandırıldı!

Kalbi olan girmesin...

Warzone 2, DMZ adında özel bir modla gelecek. Escape From Tarkov'a bir hayli benzeyecek bu mod, şimdiden oyuncuları heyecanlandırmış durumda. Fakat ilk olarak yayıncıların davet edildiği özel etkinlikten bu mod ile ilgili pek de iç açıcı yorumlar gelmemişti. Activision'ın yeni açıklamaları ise heyecanı bir kez daha artıracak gibi görünüyor.

Activision'a göre bu mod, "hardcore FPS tutkunlarına" hitap edecek. Modu üç kişilik takımlar halinde oynayabilecek ve özel görevler ile dünya etkinliklerini yapabileceksiniz. Gerçek oyuncularla da karşılaşabileceğiniz bu oyun modunda, NPC savaşları da sizleri bekliyor olacak.

Tabii ki amaç tüm loot'u ve parayı toplayıp güvenli bir şekilde ortamı terk edebilmek. Bu eşyalarınız DMZ modundaki stash yani bir nevi envanterinize yerleşecek. Oyun modunda bir contraband silah ve bir adet kendinize ait silah bulundurabiliyorsunuz. Contraband silahlar genellikle düşmanlardan toplanabiliyor. 

Elbette daha fazla eşya kullanabilmek için, daha fazla eşya çıkartabilmeniz gerekecek haritadan. Bunun için de PMC gruplarından yeni görevler alarak hem para hem de yeni ekipmanlar kazanabileceksiniz. Oyun içerisinde rehine kurtarma ve yüksek önem derecesine sahip hedefleri indirmek gibi yan görevler de olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum