Wasteland 3'ün Yeni Yamasıyla Oyuna Kalıcı Ölüm Geliyor

Ustalara saygı kuşağı

Geçen senenin en iyi rol yapma deneyimlerinden birini yaşatan Wasteland 3'ün güncellemeleri hız kesmiyor. inXile ilgi çekici yamalarla oyuna ilgiyi sıcak tutmayı başarabilen bir stüdyo ve Death & Taxes ismindeki yeni güncelleme de özellikle veteran oyuncuların dikkatini çekecek.

Wasteland 3'ü 1.3.3 versiyonuna yükseltecek olan bu yama sayesinde oyuna kalıcı ölüm eklenmiş olacak. Yeni oyuna başlarken aktifleştirilebilecek bu seçenek sayesinde karakterlerimizin dünyadan göçüp gitmemesi için ekstra dikkatli olmamız gerekecek. Kalıcı ölüm özelliği, çok karakterli rol yapma oyunlarına apayrı bir hava kazandırıyor. Fire Emblem serisinin de en önemli özelliklerinden biri buydu, Wasteland 3'te de benzer bir özelliği görmek sevindirici.

Bu seçenek açıldığında o kayıt içinde bir daha kapamak mümkün olmayacak. Karakterimizin canı sıfırlandığında diriltmek için belli bir tur hakkımız var biliyorsunuz. İşte bu tur sayısı dolduğunda normalde doktora gittiğimizde veya Nitro Spike kullandığımızda karakterler diriliyordu. Kalıcı ölüm açıkken, bu süreyi geçirdiğimiz anda karaktere veda edecek ve bir daha da görmeyeceğiz.

Wasteland 3'ün bu yama notları oldukça eğlenceli bir dille yazılmış, mutlaka okumanızı öneririm. Mesela kurallardan biri şöyle: "Belki karargaha geri döndüğünüzde Grup Ekranı yoluyla ölülerle iletişim kurabileceğinizi düşünmüş olabilirsiniz. Kuramazsınız. Her ne kadar necromancer'lar sizi aksine inandırmış olsa da, ölüleri grubunuza geri katamazsınız."

Yakında yayınlanacak bu yamayla Ranger HQ'ya karakter sıfırlama özelliği de gelecek. İlk iki sıfırlama ücretsiz, ama ondan sonrakiler için gittikçe artan meblağlar ödeyeceğiz. Ayrıca 23 yeni yara, dövme ve miğfer de oyuna gelecek olan yenilikler arasında.

YORUMLAR
KristyKnight
4 Mart 2021 15:38

If you are looking for the best place to get it would be ScholarOn.

Parolamı Unuttum