Watch Dogs 2’nin Videolarını Rahatça İzleyin

Altın makas, kırp oni!

Bildiğiniz gibi Ubisoft’un kara kedisi Watch Dogs 2’nin dünya prömiyeri dün bir canlı yayın eşliğinde yapıldı. Böylece biz de oyunla ilgili ilk detayları öğrenme ve sızıntı yoluyla değil de resmi yollardan açıklama dinleme keyfi yaşadık.

Her ne kadar ilk oyun haklı nedenlerden ötürü bir hayli eleştiri almış olsa da videoların aldığı tepkilere bakılırsa oyuncular hâlâ Watch Dogs’tan umutlu. Eh, çünkü fikir güzel. Çünkü potansiyeli büyük. Çünkü iştahımızı fena kabarttı Fransız dostlarımız. O nedenle iyi yapılmış, iddialı bir Watch Dogs’u ulu orta itiraf etmesek bile hepimiz içten içe bekliyoruz (Ben temkini son ana kadar elden bırak(a)mayacağım, o ayrı).

Şimdilik oyuncuların tek eleştirisi yeni baş karakterimize yönelik gibi görünüyor, ki sevilen bir kahramanı değiştirmek her zaman riskli bir harekettir (Selam Raiden!).

Bununla birlikte dünkü videoları canlı yayın esnasında yayınladıklarından onları izlemek için yapımcıların bol bol konuşmasını dinlemek ya da dakika-saniye avlamak zorunda kalıyorsunuz, biliyoruz. O yüzden işte bizden size dev hizmet! Overlokçu ayağı… aman, şey… her iki videoyu da ayrı ayrı izlemeniz için ayrıca paylaşıyoruz. Rahatça, sadece oyuna odaklı görüntülerle… İyi seyirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum