Watch Dogs 2'yi Kimseyi Öldürmeden Bitirmek Mümkün

Seçeneklerimiz geniş

Uzun zamandır geliştirilmekte olduğu bilinse de bu ay içerisinde resmi duyurusu yapılan Watch Dogs 2 için sevindirici bir bilgi geldi.

PlayStation Blog üzerinden Watch Dogs 2’ye dair bir makale yayınlandı ve bu yazı aracılığıyla oyundaki önemli bir yeniliği öğrenebildik: Kimseyi öldürmeden oyunu bitirebilmek...

Yazı içerisinde belirtilene göre oyunun yönetmeni Danny Belanger konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Oyuncu dilediğince oynama özgürlüğüne sahip. Watch Dogs 2’de üç farklı oynanış stili sunulacak. Hackleri düşmanları öldürmek için kullanan “Combat Hacker”, hack sayesinde rakiplerin dikkatini dağıtan “Ghost Hacker” ve son olarak “Trickster Hacker” bu stilleri oluşturuyor. Son oynanış stili sayesinde tüm görevi fiziksel olarak görev içerisinde bulunmadan bitirmek mümkün.”

Fiziksel olarak görev içerisine girmeden görevi nasıl tamamlayacağımızı bir örnekle açıklayan Belanger, yeni oyuncaklarımızdan biri olan drone’un menzilini yeterince geliştirdiğimiz takdirde bunu yapabileceğimizi söyledi. Aynı zamanda şok tabancası gibi yeni silahlar sayesinde de olabildiğince az kişi öldürme tercihimizi yapmak kolaylaşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum