Watch Dogs 3'ün Baş Karakteri ve Oynanış Bilgileri Sızmış Olabilir

Önümüzdeki ay duyurusu yapılır herhalde :)

Watch Dogs 3 ile ilgili olarak aylardır sızıntı haberleri yapılıyor malumunuz. Son sızıntı, oyunun ana karakteri ve oynanış özellikleri hakkında.

Ubisoft'un E3'te Watch Dogs 3'ü duyurması ve E3 sunumunda önemli bir yer vermesi bekleniyor. Bu duyurudan haftalar önce, oyun hakkında çeşitli iddialar ileri sürülmüş oldu son duyuru ile birlikte. Daha önce de ileri sürüldüğü üzere oyunun Londra'da geçeceği ve ana karakterimizin Sarah isimli bir kadın olacağı söyleniyor. Sarah, bir anti-terörist birimi için çalışıyor iddiaya göre ve bir hacker grubuna sızmak üzere görevlendirilmiş.


İddia sahibine göre; ilk iki oyundakinin aksine Watch Dogs 3'te silahlar ve bıçaklar kullanılmayacakmış. Bununla birlikte, cop gibi ölümcül olmayan silahlar kullanılabilecekmiş. Oyunun parkur dinamiğinde de değişikliğe gidildiği, daha akıcı ve doğal hissettirecek bir deneyim sunulacağı söyleniyor. Parkur ve dövüş yetenekleri, oyunun uyuşturucu zulalarını yok etmek gibi yan görevlerinde kullanılabilecek. Ayaklanmalar, gösteriler çıkartılabilecek çeteler tarafından, bunlara katılıp bir parçası olmak ya da bu isyanı bastırmaya yardım etmek oyuncunun tercihine kalacak.

Oyundaki Londra beklenenden bir miktar değişik çıkabilir. Oyun yakın gelecekte geçeceği için, bir miktar cyberpunk havası da eklenmiş.

İddiaya göre, Ubisoft E3 2019'da Watch Dogs 3'ü gösterecek ve oyun Kasım 2019'da çıkacak. Ubisoft'un iki hafta içerisinde, yani E3 sunumundan önce, oyundan teaser paylaşımlarına başlaması bekleniyormuş.

Bakalım bu iddiaların ne kadarı tutacak. Önümüzdeki haftalarda Ubisoft'tan gelecek açıklamaları ve duyuruları merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
YourDodoBoi
23 Mayıs 2019 10:50

Silah olmayacaksa biraz Sleeping Dogs tarzı, ama sokak dövüşüne daha yakın gerçekçi yakın dövüş mekanikleri olsa tadından yenmez he. Aiden ile silah kullanmak çok keyifliydi fakat ikinci oyunda olmamıştı pek. Ama tamamen şiddeti ekarte ederek de olmaz, bazen lazım oluyor. Dediğim gibi en azından yakın dövüş olsun.

Kemal Karslı
21 Mayıs 2019 21:08

Umarım dedikosu çıktığı gibi olur da silahlar olmaz. Hadi ilki bir intikam hikayesiydi de ikincisin de pasifist hacker eylemleri yaptığımız bir oyunda önümüze geleni öldürmek kadar saçma birşey yoktu. ( Oyunda her ne kadar kasa kasa gizli bitiriyim gibi uğraşsan da oyuna silah eklendiği ve yapay zeka da buna göre ayarlandığı için oyunun %80'nin de çatışma kaçınılmaz oluyor ve girdiğin her mekanda bir kan gölü bırakıyordun geride ) Bir oyunda da adam öldürmeden alternatif oynanış şekilleri ile oyun yapsalar bence fena olmaz. Her oyunda öldür öldür nereye kadar. Umarım yakın dövüş odaklı daha zararsız etkileri olan non-lethal weapon'lar kullanabildiğimiz bir oyun olur umarım. Hackerlığı çeşitlendirseler de ondan keyif olsak yoksa Ubisoft'ta çatışma mekaniği de aynı yani ha Wildlands oynamışsın ha Division ya da Splinter Cell bence bu oyunun ciddi değişikliklere ihtiyacı var umarım başarırlar.

ocelot1789
Kemal Karslı
22 Mayıs 2019 10:52

Vallahi Marcus'un karakterine hiç yakışmıyor öyle keleşle falan adam taramak. Zaten 3 kere bitirdim hiç birinde silah kullanmadım.

Kemal Karslı
ocelot1789
22 Mayıs 2019 18:33

Aynen bende mümkün oldukça kullanmamaya çalıştım çünkü yaratılan konsepte çok aykırıydı. Hatta bir bölümde Aiden Pearce ile ilgili muhabbet dönüyordu yanlış hatırlamıyorsam adam tam soğukkanlı bir katildi işte çeteleri falan nasıl çökertti diye birşeyler dönüyordu. Tabi bir önceki bölümde 25 tane adam öldürmemiş olsaydım daha etkiliyeci olabilirdi :)


EnsArTRance
21 Mayıs 2019 18:47

silah olmayacak kısmı tutarsız iddia sanki.

Aztek
21 Mayıs 2019 17:58

Silahlar olmayacak kısmında bitti oyun benim için.

ocelot1789
Aztek
21 Mayıs 2019 19:33

Aslında ben 2. oyunda silahın olmasını garipsemiştim. Hipster Hacker gençler ve öyle de intikam, ağır bir konusu yoktu. Milleti patır kütür vurmak oyunun atmosferine aykırı gibi geliyordu bana. Hee tabii olmasını da isterim zaten kullanmamıştım şok tabancası dışında. Gizlilik oyununda silahlara o kadar takılmıyorum ben. Size de öneririm aynısını. Keyfi de artıyor.


ocelot1789
Aztek
21 Mayıs 2019 19:33

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]


yusufulas
Aztek
21 Mayıs 2019 18:13

O kısım beni de soğuttu resmen umarım öyle bir şey yapmazlar.


skyfall
21 Mayıs 2019 17:35

Her ne kadar söylenti de olsa, Aiden Pearce’ı tekrardan ana karakter olarak görmek isterdim. Bence AC: Odyssey’de olduğu gibi, Watch Dogs 3’te de ana karakterin cinsiyetini seçebileceğiz. Bu arada silahlar olmayacak ama bari Watch Dogs 2’deki şok tabancası kalsaydı. Umarım Watch Dogs 3’ten Quadcopter ve RC Jumper’ı da kaldırmazlar.

Parolamı Unuttum