Watch Dogs 3’ün Londra’da Geçeceği İddiaları Kuvvet Kazandı

Schreier öyle diyor:)

Bir süredir Watch Dogs 3 ile ilgili iddialar dolanıp duruyor ortalarda malumunuz. Bunlardan en sık dillendirileni de oyunun Londra'da geçeceğine ilişkin iddia -ki geçtiğimiz haftalarda bu iddiaya yer vermiştik ilgili haberimizde.

Bu iddia Kotaku'nun önemli isimlerinden Jason Schreier tarafından da desteklenmiş durumda. Kotaku'daki makalesinde yeni Assassin's Creed oyunu ve Watch Dogs 3 hakkında elde ettikleri raporlardan bahseden Schreier, aynı The Division 2 - Assassin's Creed örneğinde olduğu gibi Watch Dogs 2'ye gelen bir güncellemeyle oyunun devamının Londra'da geçeceğine işaret ettiği düşünülen bir ipucunun eklenmiş olduğunun altını çiziyor.

2017'deki bu güncellemeyi, Assassin's Creed ile ilgili iddiayı desteklemek amacıyla konuyu örneklendirmek için tekrar gündeme getirmesi ve ardından da bu iddianın doğru olduğunu belirtmesi herhalde Watch Dogs 3'ü merakla bekleyen oyuncular için çok önemli bir detay olsa gerek. Zaten konu ilk gündeme geldiğinde de twitter üzerinden kendisine yöneltilen soruya Birleşik Krallık bayrağı ile karşılık vermişti Schreier. Bu da oyun hakkında bilgi sahibi olduğunu ancak bunu paylaşamadığını düşündürtmüştü takipçilerine.

Resmi duyuru yapılana kadar beklemek gerektiğini ve E3'te oyunu görmeyi umduğunu da belirtiyor Schreier. Biz de öyle yapacağız mecburen. Merakla beliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum