Watchmen'ın TV Dizisi Geliyor - Hem De HBO'da ve Lindelof İle

2015'ten beri görüşmeler devam ediyordu gerçi.

DC'nin en popüler çizgi roman serilerinden biri olan Watchmen, beyaz perdeden sonra şimdi de televizyona geliyor gibi. HBO bu proje için 2015'ten beri sıkı bir çalışma halinde zaten. Son olarak da The Leftovers'dan Damon Lindelof ile proje için görüşmelere başladılar. 

The Hollywood Reporter'ın haberine göre HBO yapım çalışmlarına şimdiden başladı bile. Bununla birlikte Warner Bros. ve HBO yetkilileri proje hakkında konuşmaktan kaçındılar ve soruları yanıtlamadılar. 

Lindelof, eleştirmenlere ve izleyicilere kendini net bir şekilde kanıtladı zaten. Watchmen gibi dev bir projeyi ona emanet etmek mantıklı bir karar olur. Üstelik kendisi küçüklüğünden beri bir çizgi roman hayranı ve Watchmen'ı da defalarca okumuş. Aynı zamanda Zack Snyder'in film uyarlamasını da çok beğendiğini söylemiş daha önce. Observer'a verdiği röportajda "Orijinaline olabilecek en sadık şekildeydi." ifadelerini kullanmıştı. Lindelof, biraz da sağlam çizgisi olan bir yapımcıdır bu arada. Dediğim dediktir ve hikayeleri kolay yoldan anlatmak yerine kendi doğru bildiği şekilde anlatır. Snyder'in Watchmen'ı için de "Bana göre insanlar hikayeyi anlayamıyorlarsa problem yok. Demek ki bunu hak etmiyorlar." demişliği vardır.

sinema-14-kahraman-v2

Alan Moore'un efsaneler arasında yer alan çizgi roman serisi ilk defa 1986'da basılmıştı. 2009'da da Zack Snyder tarafından filmleştirildi. 2015'ten beri de HBO'nun dizi projesi mevcut.

DC'nin tv ekranlarında pek çok dizisi var aslında. Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Preacher... Listeye son olarak da Black Lightning katıldı hatta. Gotham'ı da unutmadık tabii, ancak unutabilir de aslında.  

HBO'dan çıkacak ve başında Lindelof'un olduğu bir Watchmen dizisi çizgi romanseverleri fazlasıyla tatmin edebilecek bir potansiyele sahip. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum