Blade Rolünü Kaptıran Wesley Snipes, Yeni Film Hakkında Konuştu

Halef - selef

San Diego Comic-Con'a Marvel Stüdyoları damga vurdu. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasında göreceğimiz filmlerin bir kısmını Comic-Con'daki panelinde tanıtan stüdyo, iki yeni filmin de yolda olduğunu duyurdu. Yeni bir Blade filminin duyurulmasının yanı sıra Fantastik Dörtlü filmi için de hazırlıkların başladığını öğrendik.

Blade filminden gösterilen ilk logo bile hayranları beklentiye sokmaya yetti. Yeni filmin başrolü de açıklandı: Marvel Sinematik Evreni'nin Blade'i Mahershala Ali olacak. Doğal olarak bu durum daha önceden Blade karakterini canlandırmış Wesley Snipes'a da soruldu. 1998 - 2004 yılları arasında çıkan üç filmde Blade'i canlandıran Snipes, yaptığı açıklamada MCU ve Ali'ye başarılar diledi. 


ComicBook'a açıklamalarda bulunan eski Blade, "Aklını kaybeden tüm GÜNDÜZYÜRÜYENLERE, rahat olun. Tabii yine de bu gelen haberler hepimiz için bir sürpriz. Fakat HER ŞEY GÜZEL. Tıpkı "eğlence sektörü" gibi! Yeni MCU tayfasına selamlar, her zaman hayranlarıyım. Büyük usta Stan'a saygı ve şükran duyuyorum. Mahershala Ali'yi Selamlıyor ve tebrik ediyorum, kendisi oldukça harika ve yetenekli bir aktör. Kendisini uzun yıllar boyunca izlemek istiyorum. İnşallah günün birinde beraber çalışırız. En önemlisi benim sadık hayranlarıma, bana duydukları bu olağanüstü sevgiden dolayı teşekkürler. Bu bitmek bilmeyen desteğiniz için sizlere minnetarım. Endişelenmenize gerek yok, bu hikayenin sonu değil. Daywalker Klique'e hoş geldiniz." diyerek MCU ve yeni aktör Mahershala Ali'ye başarılar diledi. 

SDCC sırasında duyurulan Blade filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmış değil. Filmin dördüncü aşamada olup olmayacağını da henüz bilmiyoruz. Şu an için MCU'nun 2021 yılı sonuna kadar ki takvimi belli ve dördüncü aşamanın 2024 sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Bakalım yeni nesil Blade ne zaman karşımıza çıkacak?

YORUMLAR
HakanYILDIZ
25 Temmuz 2019 07:24

Marvel mutlaka ''easter egg'' olarak filme koymalı kendisini.

Parolamı Unuttum