Westworld'ün Yaratıcılarından Fallout Dizisi Geliyor!

Amazon çıldırdı, sırada ne var?!

Yayın servisi rekabetinin kızışması, özellikle biz izleyiciler için oldukça iyi haberleri beraberinde getiriyor. Devasa şirketler, bu pazarda yer alabilmek için hem yeni markalar yaratıyor hem de daha önce başka alanlarda iz bırakmış markaları dizilere uyarlıyor. Amazon da yayın servisleri savaşında önemli bir yere sahip. Bugüne kadar özellikle duyurdukları devasa bütçeli Yüzüklerin Efendisi dizisiyle sıkça gündeme gelse de, firmanın artık yeni bir müjdesi daha var. Efsanevi oyun serisi Fallout, Amazon Prime'da kendi dizisine kavuşacak.

İlk kez 1997 yılında karşımıza çıkan o efsanevi izometrik kameralı Fallout oyununda, 2077'nin post-apokaliptik Güney Kaliforniya kıyılarında ve içlerinde hayatta kalmaya çalışıyorduk. Amazon yetkilileri bu atmosferi ekrana taşımaya hazırlarken belki de en doğru iki ismi göreve getirmiş. Westworld dizisinin yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Fallout dizisinin de yaratıcı ikilisi olarak karşımıza çıkacak. Daha önce kıyamet sonrası dünyayı başarılı bir şekilde ele alan bu ikiliden, Fallout adına da beklentiler oldukça yüksek.

Amazon Stüdyoları ve Kilter Films'in yanı sıra Bethesda da bu yeni dizi projesinin içerisinde önemli bir rol oynuyor. Her ne kadar son dönemde özellikle Fallout adına hayranlarından büyük tepki çekse de, diziyle ilgili olumsuz yorumları en aza indirmek de yine Bethesda'nın elinde. Oyun stüdyosu adına projede yapımcılık görevi üstlenecek isim ise çoğunuzun yakından tanıdığı Todd Howard olacak. 

"Fallout tarihin en iyi oyun serilerinden birisi. Bu çılgınca hayal gücü içeren hikayenin her bölümü bizlere ekran başında sayısız keyifli saatler geçirme fırsatı sundu. Todd Howard ve Bethesda'nın diğer parlak çılgınlarıyla bir araya gelmekten dolayı oldukça heyecanlıyız. Onlarla birlikte bu devasa, yıkıcı ve karanlık komedi içeren evreni Amazon Stüdyoları ile birlikte hayata geçireceğiz." diyen Jonathan Nolan ve Lisa Joy oyunun atmosferini ve yaşattığı duyguları yakın zamandaki Bethesda çalışanlarından daha iyi anlamış gözüküyor.

Amazon yetkilileri de bu birliktelikten oldukça mutlu. "Fallout gibi ikonik bir markayı, dünya çapında çok büyük hayranları olan derin ve zengin bir hikayeyi Jonah ve Lisa gibi harika hikaye anlatıcılarıyla hayata geçireceğiz." diyen stüdyonun televizyon departmanı eş başkanı Albert Cheng, diziyle ilgili umut aşılamaya devam etti. Henüz diziyle ilgili bir yayın tarihi veya oyuncu kadrosu açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum