What If Dizisinin İkinci Sezonu 2022 Başında Yayınlanabilir

Marvel Stüdyoları bu animasyon işini sevmiş

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk animasyon dizisi What If...? yayınlanan ilk iki bölümüyle beğenildi. Zaten dizinin toplam 18 bölümü Disney tarafından onaylanmıştı. İlk sezonun bitmesine yedi bölüm kala ikinci sezonla ilgili güzel haberler gelmeye başladı. Dizinin yapımcılarından Brad Winderbaum'un açıklamasına göre yeni sezon 2022'nin başına yetişebilirmiş. Winderbaum'un açıklamaları şu şekilde;

"Bildiğiniz üzere animasyon yapmak oldukça uzun bir zaman alıyor. İkinci sezon onayını erken aldığımız için çok şanslıyız. Bu sayede yeni sezonu önümüzdeki yıl yayınlayabileceğiz. Şu an için gelecek hakkında ve yaşadığımız yeni dünya hakkında bir tahmin yapamam. Lakin bizim niyetimiz bu diziyi her yıl çıkarmak. Dizinin Loki'den hemen sonra başlaması bir tesadüf değildi. Çoklu evrenler her tarafa doğru patlamaya başladı. Marvel Stüdyolarının ilk animasyon dizisi bize bunları keşfetme şansı verdi. "

Bu yıl ilk sezonuna başlayan What If ilerleyen yıllarda da yayın hayatına devam edecek gibi gözüküyor. Zaten çizgi romanlardaki materyal bitse bile MCU'nun elinde epey geniş bir senarist havuzu var yani dizi için yeni senaryolar yazılması epey olası. Yarın üçüncü bölümünü izleyeceğimiz What If'in en azından şimdilik 15 bölümü daha var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum