Wheel of Time Dizisinin Başrol Oyuncuları Yavaş Yavaş Belli Oluyor

Amazon yeni oyuncuları duyurdu

Edebiyat dünyasının en ünlü fantastik eserlerinden biri olan ve bugüne kadar tüm dünyada 90 milyonun üzerinde satış yapan Robert Jordan'ın Wheel of Time (Zaman Çarkı) serisinin Amazon ekranlarında izleyeceğimiz dizi uyarlamasından oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor.

Öncelikle Amazon'un açıklama metnini okuyalım, ardından devam edelim: "Büyünün var olduğu ama sadece belli kadınların büyüye erişebildiği epik bir dünyada geçen hikaye, kadınlardan oluşan Aes Sedai ismindeki son derece güçlü bir organizasyonun üyesi olan Moiraine'yi takip ediyor. Moiraine, küçük Two Rivers kasabasından beş genç adam ve kadınla birlikte tehlike dolu bir yolculuğa çıkıyor ve aralarından biri insanlığı ya kurtaracağı, ya da yok edeceği rivayet edilen Dragon Reborn"


Moiraine rolünde Rosamund Pike'ı izleyeceğimizi zaten biliyorduk. Moiraine'e yolculuğunda eşlik edecek beş kişiden Egwene Al'Vere'yi Madeleine Madden, Perrin Aybara'yı Marcus Rutherford, Mat Cauthon'u Barney Harris, Nynaeve'yi Zoe Robins ve Rand Al'Thor'u ise Josha Stradowski canlandıracak.

Dizinin yapımcılığını ve yürütücülüğünü Rafe Judkins üstlenirken, danışmanlık yapacak olan isimlerden biri ünlü fantastik roman yazarı (ki kendisi serinin 12., 13. ve 14. kitaplarını da tamamlamış olan isimdir) Brandon Sanderson.

Amazon Studios ile Sony Pictures Television ortak yapımı olan dizi 60 dakikalık bölümlerden oluşacak ve henüz yayın tarihi belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum