Witcher 3, Geçtiğimiz Seneye Göre Daha Fazla Satıyor!

Geralt bey ne yapıyorsunuz?

CD Projekt, 2019'un ilk yarısında ilginç rakamlara ulaşmayı başardı. Cyberpunk 2077'nin ön siparişlerinden oldukça memnun olan firma, PC üzerindeki dijital satışlarının 3'te birini GOG üzerinden yapmayı başardı. Fakat firmanın direksiyonunda, 4 yıl önce çıkış yapmış olmasına rağmen, hala Witcher 3 oturuyor.

CD Projekt Red CFO'su Piotr Nielubowicz, firmanın 2019'un ilk yarısındaki performansını değerlendirirken şu ifadeleri kullandı: "2019'un ilk yarısındaki finansal verilerimizin yine The Witcher 3 satışlarından etkilendiğini görüyoruz. Bu durum yüksek kalitedeki oyunlara yatırım yapma inancımızı artırıyor. Bu sayede oyunlarımız yıllar içerisinde satmaya devam ediyor.


"W3, 2019'un ilk yarısında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine nazaran daha fazla satmayı başardı."

Yayınlanan basın açıklamasının içerisinde de önemli ifadeler bulunuyor. Firma, Gwent benzeri yan oyunların gelebileceğinin ipuçlarını verirken, Witcher evreninin sonunun gelmediğini de vurgulamış.

"İki büyük oyunu ve pek çok bağımsız yapımcıyı bünyemizde bulundurmak, firmamızın pek çok projede paralel olarak çalışmasına ve uzun süreli çıkış tarihlerinin pürüzsüzleşmesine yol açıyor. 

"Çift oyunlu modelimiz ve yeni bağımsız oyunlarımız üretim optimizasyonu ve finansal konularda da riski en aza indirgememizi sağlayacak."

YORUMLAR
MSelm
30 Ağustos 2019 20:29

Dragon Age takımı ve Mass Effect takımı yapmışlar.

Parolamı Unuttum