Witcher 4 Vaşak Okulu Söylentisi Teyit Edilmiş Olabilir Mi?

Marcin Momot ne demek istedi?

Her ne kadar CD Projekt Red'in küresel PR direktörü Radek Grabowski, "duyurduğumuz oyunun The Witcher 4 olduğunu söylemedik" dese de biz yine de kolaylık olsun diye yeni oyuna The Witcher 4 demeye devam edelim. Oyunun duyurusu karlar altına gömülü olan bir Witcher madalyonu eşliğinde yapıldı bildiğiniz gibi.

Bu madalyon Kurt Okulu'na ait değil, orası zaten kesin. Yani oyunun ana kahramanı Geralt olmayacak, Geralt üçlemesini artık geride bıraktık. İlk aşamada bunun Kedi Okulu madalyonu olduğu düşünülmüştü, sonuçta Ciri de Kedi Okulu madalyonu taşıyor ve yeni serinin ana kahramanı olma potansiyeli de çok yüksek.

Ama sonrasında bunun Vaşak Okulu'nun madalyonu olduğu iddiası ortaya atıldı ve bu son derece isabetli bir iddiaydı. Vaşak Okulu, The Witcher 3'teki olaylar sonrasında Kedi Okulu'nun üyeleri ve Lamber tarafından kurulan bir okul. Ama şöyle bir detay var, bu okul kitaplarda veya video oyunlarında yer almıyor. Tamamen hayran kurgusu. Hal böyle olunca da CDPR'ın hayran kurgusu bir okul üzerine oyun kurması ihtimal dışı olarak görülüyordu. Ta ki Marcin Mormot'un kafa karıştıran tweetine kadar.

CDPR'ın küresel topluluk direktörü Marcin Momot, "vaşağa benziyor" şeklindeki tweete başını onay vererek sallayan bir gifle yanıt verdi. Tweeti şurada görebilirsiniz.

Momot burada sadece "evet, madalyon vaşağa benziyor" mu demek istedi, yoksa oyunun Vaşak Okulu'nu konu alacağını mı onayladı, o konu henüz belirsizliğini koruyor. Eminim Momot'a bu soruyu soran çok kişi olmuştur ama kendisinden henüz konuya dair başka bir teyit gelmedi. Vaşak Okulu'nu yaratanlardan da bir açıklama yok, ama önümüzdeki günlerde bu durum açıklığa kavuşur diye tahmin ediyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum