Wo Long: Fallen Dynasty’den Hikâye Fragmanı Paylaşıldı

Üç Krallık Dönemi'ne yol alalım

Yılın iddialı soulslike oyunlarından Wo Long: Fallen Dynasty, Mart ayında oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu seferki fragman, oyunun hikayesine odaklanmış durumda:

Team Ninja; daha önce Nioh’lar ile Japon tarihinde bir yolculuğa çıkarmıştı bizleri. Bu sefer dümeni Çin tarihinin önemli dönemlerinden birisine kırmış durumdalar. Üç Krallık Dönemi’ne gidiyoruz, MS. 184 yılında geçiyor maceramız. Han Hanedanı çöküşe geçmiş, ülke parçalanma riskiyle karşı karşıya. Bu yetmezmiş gibi bir de iblisler musallat olmuş ülkeye.

İsimsiz kahramanımız, gizemli güçlerle dolu bir iksir ile ilgili komployu çözmeye, bu iblisleri defetmeye çalışacak. Oyunda sadece iblislerle değil, Üç Krallık döneminin Liu Bei, Cao Cao ve Sun Jian gibi önemli isimleriyle de karşılaşacağız.

Wo Long: Fallen Dynasty, 3 Mart’ta çıkış yapacak. Team Ninja ve Koei Tecmo, daha önce oyun severleri hayal kırıklığına uğratmayıp bu türün önde gelen örneklerinden bazılarına imza atmışlardı. Yine benzer bir performans sergileyebilecekler mi, 1,5 ay sonra hep beraber göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum