Wolcen: Lords Of Mayhem'in Oynanışı Baştan Aşağı Yenilenecek

Wolcen Studios sessizliğini bozdu

Wolcen: Lords of Mayhem çıkışında büyük bir ilgiyle karşılanmış ama sonrasında özellikle de oynanışındaki sorunlar yüzünden eleştirilere maruz kalmıştı. Diablo tarzı hack’n’slash sevenlerin merakla takip ettiği bir oyun olduğu için de hayalkırıklıklarının dile getirilmesi normal, oyun şu anda da yaklaşık olarak %65 olumlu yoruma sahip.

Oyunun geliştiricisi Wolcen Studio da bir süredir oyunu güncellemiyordu, son yama 27 Ağustos'ta yayınlanmış ve stüdyo sessizliğe bürünmüştü. Bu da eleştiri alan noktalardan biriydi ama meğer Wolcen Studio oynanışı baştan aşağı yenileyecek önemli güncellemeler ve ek içerikler üzerinde çalışıyormuş.

Bu güncellemelerden ilkinin ismi Chronicle I: Bloodtrail, tüm Wolcen oyuncularına sunulacak bu güncelleme oynanış değişiklikleri, ekonomik değişiklikler ve yeni içerikler ekleyecek. Henüz tarih verilmese de çıkışı yaklaştıkça bu güncellemeyle yapılacak değişiklikler hakkında daha çok detay verilecek.

Bu değişiklikler büyük çaplı olduğundan Wolcen'de şu an sahip olduğunuz karakterler "legacy" olarak işaretlenecek, yeni yaratılan karakterler ise yeni içeriğe devam edebilecek. Ekonomik sistem baştan yazıldığı için Wolcen Studio legacy ve yeni karakterler arasında takasa izin vermeyecek, ama oyuncular isterlere Legacy oyun modunda eski karakterleriyle devam edebilecekler.

"Son aylarda Chronicle I: Bloodtrail üzerinde çalışıyorduk ve bu süre içerisinde sessiz kalmayı tercih etmiş olsak da geri bildirimlerinizi dinliyor ve bunları oyun deneyimini geliştirmek ve Wolcen'in temelini sağlamlaştırmak için kullanıyorduk" diyor stüdyo.

Yine de stüdyonun oyuncuların gönlünü almak için çok çalışması gerektiği ortada.

YORUMLAR
crusader-35
27 Kasım 2020 17:59

Oyunda herşeyden önce RUH ve EndGame eksik,yapımcılar Path of Exile oyununu ''çok,çok az'' oynayın lütfen yapacaklarınızın ''çok ama çok'' olacağını farkedeceksiniz.

Parolamı Unuttum