Wolfenstein II'nin DLC'si The Freedom Chronicles'ın İlk Bölümü Çıktı

Nazi avlamaya geri dönmenin vakti geldi.

 Wolfenstein II: The New Colossus'a benim gibi deli olduysanız ve ara sıra açıp "Subay Suikastleri" görevlerini yapıyorsanız güzel bir haberim var Oyungezerler.

Wolfenstein II'nin DLC'si The Freedom Chronicles'ın ilk bölümü, hiçbir aksama olmadan çıkışını yaptı. Aslında ilk bölüm dediğime bakmayın, zira bu DLC'deki üç karakterimizi de "Bölüm 0" adı altında çıkan güncellemede oynadık ve hikayelerine giriş yaptık. Bu DLC'de Gunslinger Joe ile oynayacağız. Asıl adı Joseph Stallion olan karakterimiz eskiden bir Amerikan Futbolu Oyuncusu'ydu, ancak artık bir Nazi Avcısı. "Ram Shackles" yeteneği sayesinde vücuduyla öldürücü vuruşlar yapıp, zayıf duvarları yıkıp geçebiliyor.

Bu noktadan itibaren çıkacak DLC'lerse sırasıyla Ajan Silent Death - Jessica Valiant ve ABD Ordusu'ndan Yüzbaşı Gerald Wilkins'in hikayesini konu alacak. Diğer iki DLC'nin çıkış tarihine buradanbakabilirsiniz Oyungezerler.

DLC'leri ayrı ayrı satın alabilir ya da "Season Pass" edinerek tüm DLC'leri çıkar çıkmaz oynayabilirsiniz. İlk DLC'nin Steam'de 5.1 GB boyutunda olduğunu da belirteyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum