Wolfenstein II: The New Colossus’tan Aksiyon Dolu 23 Dakikalık Oynanış Görüntüleri!

Biraz gizlilik, biraz bulmaca, bol bol aksiyon...

 Wolfenstein II: The New Colossus'un daha önce yayımlanan videolarında bu oyunda ailemize bile güvenemeyeceğimizi, milkshake içeyim derken nasıl Tarantino filmi içine düşüleceğini ve oyunun açılış görevini görmüştük. Yeni videoda ise daha çok oyunun mekaniklerine odaklanılmış ve bizlere 23 dakikalık aksiyon dolu anlar sunulmuş.

Nazis in New Orleans! başlığıyla yayımlanan videoda ilk olarak silahlarımızı nasıl geliştirebileceğimizi, modifiye edebileceğimizi görüyoruz. Ki, gayet hoş gözüküyor! Bundan sonra ise iyice oyun mekaniklerine odaklanılıyor ve bizlere aksiyon, gizlilik ve bulmaca gibi ögelerin nasıl harmanlandığı gösteriliyor.

Açıkçası videoyu izlerken zaman zaman "Ne kadar da modlanmış Fallout 4" dedim, fakat ben daha bunu söylerken o kadar hoş detaylar ve mekanikler gördüm ki çok geçmeden pardon ağabey de dedim. Oyunun aksiyon mekanikleri oldukça akıcı ve çekici gözüküyor. Kolayca kullanılabilinen silah envanteri ile istediğimiz silahı seçebiliyor, iki elimize de silah alabiliyor, hatta istersek bu iki silahı farklı farklı seçip envanterimizi oyun tarzımıza ya da duruma göre kullanabiliyoruz.

Gizlilik mekanikleri hakkında konuşmak için daha çok erken ama bu denli aksiyon yaşanan bir oyunda şimdiye kadar gördüklerim beni memnun etti bile. Doğru zamanda ve doğru yerde kullanıldığında oldukça etkili bir tuzağa dönüşen gizlilik mekanikleri bayağı işimize yarayacak gibi gözüküyor. Hoş, eğer siz de benim gibiyseniz zaman zaman aksiyona gireceksinizdir. Bu yüzden gizlilik mekanikleri hakkında erkenden konuşmak istemiyorum ve bu yüzden gizlilik mekaniklerinin başarılı olmasını umuyorum.

Bunların yanı sıra videoda siper alma, siperi ve çevresel elemanları kullanma gibi detaylara da yer verilmiş. Ki, onlar da oldukça keyifli gözüküyorlar. Kahramanımızın videonun sonlarına doğru aldığı hediye ise muhteşem!

"Ay şu çok güzel, ay bu çok başarılı" diye oyunu övdüğümünün farkındayım, oyun piyasaya çıkmadan önce bu kadar övmemek gerektiğini de biliyorum ama Wolfenstein II: The New Colossus gerçekten de olmuş gibi gözküyor. Siz ne dersiniz?

Wolfenstein II: The New Colossus, 27 Ekim 2017'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya çıkacak. Oyunun dudak uçuklatan fiyatlarına ise buradan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum