Wolfenstein: Youngblood Kaç Saat Sürecek?

Spin-off, serinin ana oyunlarından daha büyük mü olacak yani :)

Wolfenstein serisinin benim için yeri ayrıdır; William 'B.J.' Blazkowicz ile aksiyona dalmaya hayır diyemem :) Haliyle, 2017 yılında bizlerle buluşan Wolfenstein II: The New Colossus da çok severek oynadığım bir oyun olmuştu.Tabii yalnızca benim için değil pek çok oyuncu için durum böyleydi ve Game Awards’ta yılın en iyi aksiyon oyunu seçilmişti.

Şimdi seri için bir ara oyun geliyor malumunuz; Wolfenstein: Youngblood. Her ne kadar bu sefer BJ ile değil, kızları ile oynayacak olsak da yine merak edilen bir oyun. Çıkış tarihi yaklaştıkça paylaşılan bilgiler de artıyor.

Geçtiğimiz ay bir haberimizde aktardığımız üzere oyunun öncekilere göre uzun olacağı söyleniyordu. Paylaşılan son bilgi de bunu teyit eder nitelikte. Yapımcı Jerk Gustafsson, VentureBeat’e verdiği röportajda, Youngblood’ın 25-30 saatlik bir oynanış süresi sunacağını ifade etmiş.


Gustaffson, “Bu biraz garip, çünkü bu şimdiye kadarki en büyük oyunumuz ama oldukça kısa bir geliştirme süreci söz konusu. Hikaye içeriği daha az, tonu daha hafif. Fakat bölüm tasarımları ve çizgisel olmayan hikaye anlatımı bize yapılabilecek daha çok aktivite, daha çok görev sunma imkanı verdi ve böyle bütüne bakıldığında toplam oyun süresi serinin önceki oyunlarına göre uzun olacak” diyor.

Kıyaslama yapmak isteyenler HowLongToBeat sitesinden göz atabilirler. Yenilenen serinin ilk iki oyunu için ana senaryo ortalama olarak 11 saat kadar sürüyor, ek görevlerle ortalama 15-16 saatlik bir oyun tecrübesi vadediyorlardı. Yani bu oyun, ilk iki oyuna göre oldukça uzun kalacak gibi görünüyor.

> Mikro Ödemelere Sahip Oyunlar Kervanına Wolfenstein: Youngblood Da Eklendi

Tabii yapımcıların yaklaşık oyun süreleri konusunda açıklamaları çoğu zaman gerçek oyun süreleri ile örtüşmeyebiliyor. Yine de Youngblood’ın seleflerine göre daha çok vaktimizi alacağını söylemekte bir sakınca yok.

Youngblood; 26 Temmuz’da PC, PS4, Xbox One ve Switch için çıkacak. BJ Blazkowicz’in ikiz kızları Jess ve Soph ile maceraya atılmak için sabırsızlanıyoruz. Yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
cavegamer3530
21 Haziran 2019 09:42

Hep fazla söylerler 17 18 saat filandır o

Parolamı Unuttum