Wolfenstein: Youngblood Önceki Oyunlardan Daha Uzun Olacak

MachineGames yeni oyunları hakkındaki soruları cevapladı

Bu yaz çıkacak olan Wolfenstein: Youngblood, serinin önceki oyunlarından farklı olarak bir arkadaşınızla birlikte co-op oynamanıza da imkan sağlayacak. Sırf bu özellik bile oyunu serinin diğer oyunlarından ayırmaya yetiyor, ancak oyunun geliştiricisi MachineGames farklılıkların bununla sınırlı kalmadığını belirtiyor.

Hafta sonunda Reddit'te AMA (Bana İstediğini Sor) etkinliğine katılan MachineGames serinin hayranlarından gelen soruları yanıtladı ve bu sorulardan birisi de oyunun uzunluğuyla ilgiliydi. Normalde böyle bir soruya kısa bir cevap da yetecekken, oynanış ve tasarımdan sorumlu Jerk Gustafsson oyunun yapısından da bahsederek daha detaylı bir cevap verdi.

"Youngblood önceki oyunlarımıza göre pek çok yönden daha farklı. Oyuncu ilerlemesi level-tabanlı, oyun ise lineer olmayan bir yapıya sahip; yani oyunun sunacağı deneyimi tamamen oyuncular yönlendirecek ve biz bunu daha önce hiç yapmamıştık. Oyuncular görevleri hangi sırayla isterlerse oynayabilecekler". Daha önceki Wolfenstein görevleri hikayede lineer biçimde ilerlediğimiz bölümler halindeydi.

Gustafsson oyunun bu farklı yapısı yüzünden oyun süresinin önceki ana Wolfenstein oyunlarına göre daha uzun olacağını söylüyor. "Belki oyunun ana hikayesi New Order / New Colossus'tan daha hafif gelebilir, ancak Youngblood'ın toplam oyun süresi her iki oyunu da aşacak.

MachineGames, Wolfenstein serisini yenilemek ve oyunculara heyecan verici bir şeyler sunmak için gerçekten de çok çalışıyor. Muhtemelen bu fikirlerden tutulanları Wolfenstein 3'te de kullanacaklardır.

Wolfenstein: Youngblood, 26 Temmuz'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Mert
13 Mayıs 2019 18:13

Sadece gameplay severlere hitap edecek o zaman, oysa ki ben senaryosuyla sevmiştim diğerlerini

yeknesak
13 Mayıs 2019 17:51

Daha oyun çıkmadan kendimden emin konuşmak istemiyorum ama arkadaşın söylediklerinden buram buram birbirinin aynısı yan görev koktu.

Parolamı Unuttum