Wonder Woman 1984 Temalı Xbox One X'ler Geliyor

Nesil bitmeden araya sıkıştıralım demişler :)

Microsoft, Wonder Woman 1984 temalı üç Xbox One X modelini duyurdu. Bu özel Xbox One X versiyonları, filmdeki iki ana karakterin görünümlerine, kılık kıyafetlerine uygun bir tasarımla geliyor.

“The Wonder Woman Lasso of Truth” konsolu, turuncu cihaz üzerinde Wonder Woman’ın kementinin yer aldığı bir tasarımla gelirken, kontrolcü çok renkli olarak sunuluyor.

İkinci konsol, “Wonder Woman Golden Armor” versiyonu. Adının çağrıştırdığı üzere altın sarısı bu konsol, el yapımı 24 karat altın yapraklar ile süslenmiş ve açık artırma ile satışa sunulacak; elde edilen gelir ise hane içi şiddete karşı çalışmalar yürüten “Together for Her” adlı yardım kuruluşuna aktarılacak.

Üçüncü konsol ise “Barbara Minerva” konsolu. Filmin diğer önemli karakteri Cheetah temalı konsol her yönüyle bunu gözler önüne seriyor.

Microsoft Twitter hesabından atılan şu mesajı 25 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle bu konsollardan birisini kazanma şansı sunuluyor. Bu çekiliş ülkemiz için de geçerli olur mu, bilemiyorum. Konsolların çıkış yapacağı tarih de henüz ilan edilmedi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum