World Of Darkness Evreni, Beyaz Perdeye Ve Televizyona Taşınıyor

WoD Sinematik Evreni

Sinematik Evrenler yakın tarihe damga vurmaya devam ediyor. Çizgi romanların ardından oyun serilerinin de yakın gelecekte kendi evrenlerine sahip olacaklarını biliyoruz. Bunlara son eklenen faktör ise masaüstü rol yapma oyunu evreni World of Darkness oldu. Paradox'un yakın gelecekte ikincisini çıkarmasını umduğumuz Vampire: The Masquerade'in de evreni olan World of Darkness, ülkemizde de oldukça popüler durumda. Paradox ile birlikte evren çalkantılı bir süreçten geçse de elimize kağıt, kalem alıp oynarken aynı keyfi koruyor.

İşin yaratıcı ekibi ise bu sinematik evren adına en heyecan verici kısımlardan birisi. Netflix'in The Punisher dizisinin de yapımıcılarından olan Christine Boylan ile birlikte Shadow and Bone'un yazarlarından Eric Heisserer'ın oluşturduğu ikili sinematik evrenin yaratıcılığını üstlenecek. Ayrıca The Witcher'ın da yapımcı şirketi olan Hivemind da projede yer alacak. Hem sinema filmleri hem de televizyon dizileriyle genişleyecek olan evren ile ilgili henüz çok fazla detaya sahip değiliz. 

1991 yılında Mark Rein-Hagen tarafından yaratılan evren daha sonra Mage: The Acension, Wraith: The Oblivion ve Vampire: The Masquerade gibi kutu oyunlarıyla genişlemişti. Evrenin yapımcılarından Heisserer, "Bu hikayelerin mirası zamanın çok ilerisinde. Diğer oyunların göz ardı ettiği bakış açılarını ve konuları ele alan bir evren. Bizim yaptığımız bu janrayı bir sonraki aşamaya taşımak." diyerek WoD Sinematik Evreni'ni resmen duyurdu. Bakalım yeni World of Darkness filmi veya dizisi Paradox'un ikinci Vampire oyunundan önce mi gelecek? 
 

YORUMLAR
otorobot
28 Nisan 2021 17:16

vampire: the sjw

Parolamı Unuttum