Oculus Rift'e Bir Proje Daha: World of Diving

Tatilde dalmaya gidemeyenlere.

Oculus Rift kullanan yapımlara adını yazdıran,  Vertigo Games tarafından yapılan World of Diving ilk oynanış trailerına kavuştu.

An itibariyle IndieGoGo’da yapımı için para toplayan oyun oldukça mütevazı bir hedefe(75.000 dolar) sahip olmasına rağmen henüz 14.965 dolar toplayabilmiş durumda ve süresinin bitmesine 16 gün var. Steam Greenlight sayfası da çılmış vaziyette.

Oyunla ilgili bilgi vermek gerekirse; yapım, oyuncuya denizaltını keşfetme duygusunu vermeyi amaçlayan multiplayer bir dalış oyunu.  Gerçek insanlar yerine NPC desteği alma imkânımız da olacak. Gemi enkazlarına, batık denizaltılara keşif gezileri ve hazine keşfiyle sonuçlanan dalma yarışları içerecek. Oyun karakterimizi aksesuar ve görünüş olarak özelleştirme imkânı verecek. Aksesuarlar göstermelik olmayacak, etkili bir biçimde kullanmak gerecek ve oyunda bir arayüze sahip olmayacak. Bu mantık Occulus Rift ile birleşince ortaya ilginç bir fikir çıkıyor takdir edersiniz, ama topluluktan çok ilgi görebilmiş değil gibi. Bir şans vermek isterseniz sayfasına bir bakabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum