World of Tanks Modern Armor'da Metal Fest'in Kapanışını Iron Maiden Yapıyor

Babalar sahnede

Metal Çılgınlığının Wargaming dünyasını sarmaya devam ettiği bu dönemde World of Tanks Modern Armor (WoTMA), Metal Fest'in son perdesinde efsanevi grup Iron Maiden'ı ağırlıyor.  Metal Fest'in başlangıcını kudretli Sabaton yapmış ve devamında da kafa sallama canavarı Megadeth ortalığı inletmişti. Şimdi de sahneye büyük finalde Iron Maiden çıkıyor!

WoTMA'nın sürükleyici oyun içi müzik etkinliği olan Metal Fest; adrenalin dolup taşan deneyimini, markalı tanklar ve hayranlık uyandıran komutanların başrol oynadığı bir heavy metal çifte bisiyle güçlendirecek. Metal Fest etkinliği üç perdeden oluşan bir çılgınlık ve her birinde dinamo gibi bir grup sahne alıyor. 1. Perdenin önderi Sabaton'tu, 2. Perdede Megadeth kendini gösterdi ve şimdi de bu devasa festival 3. Perdenin manşeti Iron Maiden ile kapanış yapıyor.

12 Eylül'den 3 Ekim'e dek, Iron Maiden oyunculara eşi benzeri görülmemiş bir hard rock deneyimi tattıracak. Oyuncular sınama aşamalarını devirmek için yola çıktığı bu serüvende, Iron Maiden ruhunu tüm gerçekliği ile sarıp sarmalayan yığınla seçkin ödüle uzanacak.

Iron Maiden temalı Senjutsu TO-55 alev makineli tankı, oyunun II. Dünya Savaşı muharebelerine düşmanları yakıp geçen alev hasarını getiriyor. Senjutsu’un paleti izinden giden isim ise A Matter of Life and Death (AMOLAD) tankı. Bu Soğuk Savaş aracı World of Tanks Modern Armor'a özel olarak tamamen bu etkinlik çerçevesinde tasarlandı. Her iki tank da Iron Maiden'ı gerçek bir metal efsanesi yapan gücü ve üstünlüğü tam anlamıyla temsil ediyor.

Iron Maiden'ın ikonik baş figürü Eddie de burada 3B Kahraman Komutan olarak yer alıyor ve öfkesini kusmaya başladığı savaşlardaki gırtlaktan gelen hırıltılı sesi ile tüyleri diken diken ediyor.

Aynı zamanda 14 farklı Eddie 2B Standart Komutandan oluşan bir galeriyi de toplayabileceksiniz. Bunların her biri, bugüne kadar tüm Iron Maiden albüm kapaklarında yer almış olan Eddie'yi takdirle anacak şekilde titizlikle tasarlandı.

Ayrıca tankçılar da yaklaşmakta olan savaşın ateşini, iki Iron Maiden parçası olan "Brighter Than a Thousand Suns" ile "The Writing on the Wall"'un yankılanan kudreti ile yaşayacak. Bu metal marşlar, destansı Iron Maiden tanklarına sahip olanların garajlarını zaferin öncü notaları olarak inletecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum