World of Warcraft: Burning Crusade Classic, 1 Haziran'da Çıkıyor

Outland kapıları açılıyor

Blizzards, World of Warcraft: Burning Crusade Classic'in 1 Haziran'da çıkacağını resmi olarak duyurdu. Burning Crusade genişlemesi karakter level sınırını 70'e yükseltirken oyuna Blood Elf ve Draenei ırklarını da ekliyordu.

Orijinali 2007 yılında yayınlanan bu genişleme World of Warcraft tarihinin en sevilen genişlemelerinden biriydi, benim de favorilerim arasındadır. Bir kere Black Temple ve Illidan var her şeyden önce, Mother Shahraz karşısında şansınızın olması için Shadow Res eşyaları farmlamak gerekiyordu, hey gidi.

Karazhan, Zul'aman, Gruul's Lair, Tempest Keep hep bu genişleme paketiyle gelmişti. World of Warcraft'ın ilk genişleme paketi olan Burning Crusade gerçekten de oyuna özellikle de zindan ve raid olarak eşine az rastlanır derecede çok içerik eklemişti.

Blizzard, genişleme öncesi yamasının 18 Mayıs'ta yayınlanacağı söylüyor. Yani bununla birlikte oyuncular ister Burning Crusade'e devam edebilecekler, ister vanilla Classic döneminde kilitli kalacak (level sınırı 60, yeni içerik yok) yeni sunuculara transfer olabilecekler. Ayrıca Blood Elf ve Draenei karakterlerini de 1 Haziran öncesinde oynamaya başlayabilecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum