World of Warcraft Shadowlands Betasına Katılma Hakkı Kazanmak İster Misiniz?

10 şanslı kişiden biri olabilirsiniz

Gamescom'un Açılış Gecesinde öğrendiğimiz bilgilerden biri de World of Warcraft'un, WoW oyuncuları tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenen yeni genişleme paketi Shadowlands'in 27 Ekim'de yayınlanacağının duyurulmasıydı. Türkiye saatiyle 02:00'de aktifleşecek genişleme paketi için geri sayım şimdiden başladı desek yalan olmaz.

Ekim sonuna kadar kim bekleyecek, keşke betaya katılabilsem diye düşünenlerdenseniz, size güzel bir haberimiz var :) Blizzard sponsorluğunda tam 10 şanslı Oyungezer takipçisine Shadowlands betasına katılma hakkı vereceğiz.

Blizzard bu çekilişin sosyal medya kanalları üzerinden yapılmasını istediği için biz de adres olarak Facebook'u seçtik. Şuradan ulaşabileceğiniz Facebook mesajına yorum bırakarak çekilişe kolayca katılabilirsiniz.

Çekilişe katılmak için 6 Eylül Pazar akşamına kadar zamanınız var ve o akşam kazanan 10 talihliyi açıklayacağız. Kazanan talihlilerden Battlenet ID'lerini isteyeceğiz ve betalar doğrudan hesaplarınıza eklenecek. Yani kodla uğraşmanıza gerek bile kalmayacak. Bir Battlenet hesabınız yoksa çekilişe de katılamıyorsunuz, ama zaten Battlenet hesabınız yoksa neden Shadowlands isteyesiniz ki :)

Çekilişle ilgili birkaç ufak kuralcık da var. Mesela elbette hesabınızın iyi durumda olması, banlı durumda olmamanız gerekiyor. Ayrıca Battlenet ID'nizi verirken hata yapmamaya da özen göstermelisiniz, çünkü sonradan bunu değiştirme şansınız olmayacak. Battlenet ID'nizi özel mesaj yoluyla alacak ve Blizzard'a iletir iletmez sileceğiz.

Şimdiden hepinize bol şanslar ve Shadowlands betasında görüşmek üzere!

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum