World of Warcraft'ın Yeni Genişleme Duyurusunun Saati Belli Oldu

Dragonflight söylentileri doğru çıkacak mı?

Blizzard, World of Warcraft'ın yeni genişleme paketinin gelecek hafta duyurulacağını teyit etti ve tam gün ve saati de paylaştı. Buna göre duyuru yayını 19 Nisan günü Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak.

Geçen hafta World of Warcraft sitesinin kaynak dosyalarında Dragonflight referanslarının yer aldığı ortaya çıkmıştı, yani Blizzard yanlışlıkla bu referansları ortaya salmış oldu. Hatta sitedeki dosyalarda dragonflight.blizzard.com sayfasına referanslar da vardı, ancak bu sayfa henüz aktif değil. Yani tüm işaretler yeni duyurulacak paketin adının Dragonflight olduğunu gösteriyor.

World of Warcraft özellikle de son iki genişleme paketiyle birlikte ciddi bir gerileme dönemine girdi ve Dragonflight bu dönemden çıkması için son şans olabilir. Oyuncular oyuna olan ilgilerini ciddi biçimde kaybettiler, hikayedeki tutarsızlıklar ve yetersizlikler de yeterince eleştiri aldı. Üstüne bir de Activision Blizzard ile ilgili skandallar eklenince, Blizzard'ın oyuncular gözündeki imajının da büyük ölçüde zedelendiğini söylemek mümkün.

Activision Blizzard'ın World of Warcraft genişleme paketi canlı yayını YouTube ve Twitch üzerinden seyredilebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum