World War 3 Ekim Ayında Erken Erişime Açılacak

Fena durmuyor, ama erken erişimse biz almayalım değil mi?

 The Farm 51'in geliştirdiği ve adından da anlaşılacağı üzere Üçüncü Dünya Savaşı'nı konu alan World War 3, 19 Ekim'de PC'de erken erişime açılıyor. Oyunun erken erişimine katılmak için Steam üzerinden 28 dolarlık bir ödeme yapmak gerekiyor. Ben Steam sayfasına baktım ancak Türkçe ücret sanırım henüz açıklanmamış sevgili Oyungezerler. Bununla birlikte erken erişim tuzaklarına yeterince doyduk diye düşünüyorum.

İki farklı oyun moduyla gelen çatışma oyununda Warzone Modu'nda piyadeler, zırhlı araçlar ve çeşitli drone'lar olacak. Taraflar bölge ele geçirmeye çalışacak ve rakibinin kaynaklarını tüketmeye uğraşacak. Tıpkı Rising Storm 2: Vietnam'a eklenen çok oyunculu senaryo modunda olduğu gibi taktik harita da oyunun önemli bir bölümünü oluşturacak. Bu küçük savaşların galipleri taktik haritada rakibine zor anlar yaşatacak ve stratejiler konuşacak.

The Farm 51, oyunun 12 ile 15 ay arasında çıkış yapacağını söylüyor ve tam sürümde yeni oyun modları, silahlar ve haritaların sözünü veriyor. Hatta DLC'leri de erken erişim oyuncuları için ücretsiz yapacaklarmış. Buna ek olarak oyun tam çıkışını yaptığında fiyatlandırma politikasında da artışa gidecekmiş. 

Bir yanım dene diyor, diğer yanım dolar kuruna ve erken erişimin bir tuzak olduğuna inanıp dur diyor. Deneyen varsa bizimle tecrübelerini yorumlar bölümünde paylaşsa aslında çok güzel olabilir. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için de şu haberimize bir göz atabilirsiniz efendim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum