World War Z'nin Yeni Fragmanında, Zombi Sürülerine Yakından Bakıyoruz

Buralara yaz günü zombi yağıyor canım ölene kadar şarjör değiştiremem...

Focus Home Interactive, merakla beklenen World War Z’nin yeni fragmanını yayınladı. Yeni fragmanın içerisinde WWZ’nin dinamik “sürü” sistemi gözler önüne seriliyor.

Dinamik sürü sistemi, oyuncuları sürekli aksiyonun içerisinde tutabilmek adına tasarlanmış. İlk başta hedefine tek bir vücut gibi ilerleyen zombi sürüleri, bir engel karşısında birkaç gruba ayrılarak farklı hedeflere yönelmeye başlıyor.

Oyunun en önemli özelliklerinden biri olacak dinamik sürüler, Saber’ın “Swarm Engine” adını verdiği oyun motoru sayesinde hayat bulacak ve bu sayede yüzlerce zombinin üzerinize koştuğu o klasik sahneleri yaşamak mümkün hale gelecek. Tabii dikkat edin ki zombi yemi olmayın...

Yeri geldiğinde tek vücut halinde çalışan bu zombi sürülerine karşılık verecek ekibimizin içerisinde seçebileceğimiz 6 farklı sınıf bulunacak. Özel silahlar, patlayıcılar, tuzaklar ve turret’ler bulunan cephaneliğimiz sayesinde sadece zombiler değil, diğer oyuncular da tehlike altında olacak.

Evet, yanlış duymadınız. Çevrimiçi co-op oynayabileceğiniz oyunda bir de Players vs. Players vs. Zombies (PvPvZ) modu bulunacak.

16 Nisan’da çıkış yapacak oyunun Epic Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum