Worms Efsanesi, Battle Royale Modu İle Geri Dönüyor

Get ready to Rumble!

Worms efsanesi, Worms Rumble isimli yeni oyun ile geri dönüyor. Fakat sevimli solucanlarımız, alışılagelmiş oynanışının dışına çıkarak, yavaş yavaş azalmaya başladığını düşündüğümüz battle royale moduna kavuşacak. Evet, Worms Rumble bir battle royale oyunu olacak.

Yayınlanan ilk fragmanda direkt olarak dikkati çeken bu değişim, pek çok Worms hayranını hayal kırıklığına uğratabilir. Sıra tabanlı sistemini arkasında bırakan oyun, artık 32 kişilik geniş haritalarda battle royale ve deathmatch seçenekleri sunacak. Bununla birlikte oyun içerisinde tanıdığımız silahlar, ses efektleri ve pek çok detay bulunacak.

Haritaların da Worms efsanesinin çılgınlığına uyum göstereceğini söylemek mümkün. Fragmanda, haritanın içerisinden çıkan bir füzenin gökyüzüne yükselişini görebiliyoruz. Tüm solucanlarımız artık duvardan zıplama yetisine sahip ve pek çok silahı kullanabiliyor.

Bu değişim oyuncu kitlesini ne kadar değiştirir, tahmin etmek epey zor. Yine de oyunda, Worms'un şanına yakışır çılgınlıklar olacağı kesin. Eğer oyunu deneyimlemek istiyorsanız buradaki linke tıklayarak PC'ye özel olacak Beta sürecine katılabilirsiniz. Bahsi geçen süreç 15 Temmuz'da başlayacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum