Wrath: Aeon of Ruin'in Çıkışı 2021 Yılına Ertelendi

Quake severler bir süre daha bekleyecek

3D Realms'in Quake benzeri oyunları sevenlerin takibinde olan retro soslu oyunu Wrath: Aeon of Ruin'den tatsız bir haber geldi. 2019 sonlarında erken erişime giren oyun önümüzdeki aylarda çıkışını gerçekleştirecekti. Ancak bu planlar değişmiş görünüyor, çünkü 3D Realms oyunun yeni çıkış tarihini 25 Şubat 2021 olarak açıkladı.

3D Realms, oyunu çıkmadan önce mükemmel hale getirmek istediğini söylüyor ama zaten bu neredeyse her ertelemeden önce duyduğumuz bir sebep.

Stüdyonun yayınladığı yol haritasına göre Ağustos ile Eylül ayları arasında "büyük bir içerik sürprizi" gelecekmiş, 22 Aralık'ta ise üçüncü içerik güncellemesi yayınlanacakmış. Oyunun çıkış yapacak versiyonunda neler olacağı da yine bu yol haritasında belirtilmiş.

Wrath: Aeon of Ruin'i koleksiyonuna katmak isteyenler oyuncular, yine eskileri çağrıştıran büyük kutu versiyonunu alabilecekler. Bu kutunun içerisinde oyunun CD versiyonu, kitapçıklar, USB sürücü, figürler, poster ve diğer içerikler bulunacak ama fiyatı 100$ olarak belirlenmiş. Sadece 500 kopya hazırlanacak olan bu versiyonun yarısı ayırtılmış bile.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum