WRC 9’un Yeni Fragmanında Japonya Rallisine Göz Atıyoruz

Ralli oyunlarını sevenler için geri sayım devam ediyor.

WRC 9, yaklaşık bir ay sonra oyun severlerle buluşacak. Ralli oyunları sevenler için yeni bir alternatif geliyor. Nasıl olacağını merak edenler için, Nacon ve KT Racing yeni bir fragman paylaştı:

Bu tanıtım videosundaki durağımız Japonya. 2011 yılından sonra tekrar takvime giren Japonya Rallisi, WRC sezonunun Kasım ayındaki final yarışına ev sahipliği yapacak. Fragmanda da gördüğümüz üzere WRC 9; Japonya’nın dağlarında, ormanlarında gezip, Aichi ve Gifu bölgelerinde yol almak için güzel bir fırsat sunacak.

Serinin yeni oyununda; bazı yeni özellikler ve geliştirmelerin yer alacağı, kariyer modunda gelişmiş oynanış mekaniklerinin ve ekibimizi geliştirmek için yeni fırsatların sunulacağı belirtilmekte. Söylendiğine göre, oyunda çeşitli etkinliklere ve gerçek şampiyonada takımların yaşadıklarıyla daha kuvvetli bir bağ kurulmasını sağlayacak mekanizmalara da yer verilecek.

Bunun nasıl yapılacağını görmek için 3 Eylül’ü bekliyoruz. Bu oyun da PC versiyonu Epic Games Store’a özel olarak çıkacak oyunlar arasında yerini almış durumda. Ayrıca PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve Switch için de çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum