Amazon’da Xbox 360 Oyunu Al, Sonra Xbox One’a Terfi Et

Biz de istiyoruz böyle kampanyalardan.

İki nesil konsolun, AAA oyunlarda bile birbirine girdiği bu vakitlerde, insanlar doğal olarak neye yatırım yapacağını şaşırıyor. Electronic Arts, oyunlarında nesil farklılığında geçişlerde verileri aktarmaya uğraşırken, bir satıcı olan Amazon da kendince çözüm geliştiriyor.

Amazon’un politikası ise şu şekilde. Bugün iki nesilde de bulunan Call of Duyy: Ghosts, FIFA 14 ya da Assassin’s Creed 4: Black Flag gibi bir oyun aldığınızda, 31 Aralık tarihine kadar sadece 9.99$ ekleyerek Xbox One sürümüne terfi edebiliyorsunuz.

Yalnız bu olayın iki bit yeniği var. Birincisi, bu kampanyanın 31 Aralık 2013’e kadar sunulması. Diğeri ise, sadece tek bir oyunda yapabiliyor olmanız. Eğer ki birden çok oyun almışsanız, bu kampanya sadece fiyat olarak en ucuzu değiştirebilmenize olanak tanıyor.

Yine de, ziyadesiyle güzel bir kampanya diye düşünüyorum. Bundan yıllar önce, Blu-Ray filmler çıktığında Sony, dağıtımcılığını üstlendiği filmlerde “Kargola DVD’ni, yollayalım Blu –Ray’ini” şeklinde bir kampanya başlatmıştı.

Bu iki kampanyanın ortak yanı ise, Türkiye’de işe yaramıyor olması. Ühü...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum