Xbox Da Kendi Direct Sunumlarına Başlıyor

Xbox Developer_Direct

Nintendo ve Sony'nin ardından Microsoft da "odaklı" Direct sunumlarına başlamaya karar verdi. Microsoft ve Bethesda işbirliğiyle yayınlanacak bu şovun ismi Xbox Developer_Direct olacak ve ilki 25 Ocak'ta düzenlenecek.

Twitch ve YouTube kanallarından yayınlanacak olan şovda Redfall, Minecraft Legends, Forza Motorsport ve ZeniMax Online Studios'tan yeni içeriklere dair detaylı bilgiler verilecek.

Windows Central ilgili haberinde bu ilk şovda Starfield'ın yer almayacağını, bunun da sebebinin sonraki bir tarihte Starfield'a odaklanan bir sunum yapılacak olması olduğunu söylüyor. Henüz Microsoft cephesinden bu sunuma dair resmi açıklama yapılmadı ama muhtemelen önümüzdeki günlerde resmi duyurusu gelecektir. Zaten Xbox pazarlama patronu Aaron greenberg'in dün Twitter'da paylaştığı "bu eğlenceli bir hafta olacak, önümüzdeki günler için heyecanlanıyorum" mesajı da bu sunumun işareti olarak kabul ediliyor.

Microsoft, The Game Awards'u neredeyse boş geçmişti, Greenberg de bunun üzerine "size göstereceğimiz ve paylaşacağımız çok fazla şey var. Daha fazlasını öğrenmek ve görmek istemenizi anlayabiliyorum. Ama zamanlama her şeydir, merak etmeyin sıradaki oyunlarımızı görmek için çok fazla beklemeniz gerekmeyecek" demişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum