Xbox Game Pass'e Ekim Ayında Eklenecek Oyunlar Duyuruldu

Xbox, Forza Horizon 4 diyor! 

Xbox Game Pass'e önümüzdeki ay dahil olacak oyunlar duyuruldu. Çıktığı gün Game Pass'e dahil olacak Forza Horizon 4 ile Microsoft cephesi Ekim ayı için güzel bir hamle yapmış gibi görünüyor. Dilerseniz listedeki oyunlara hızlıca göz atalım:

Forza Horizon 4: Bu yılın en iddialı yarış oyunlarından birisi olduğuna şüphe yok. XBox severlerin yüzünü güldürecek oyun bu olabilir. Oyunda 450 aracın yer aldığı açıklanmış durumda. Gerçi serinin hayranlarının bir bölümü bu konuda kızgın. Önceki oyunda çok daha fazla araç yer aldığı için 450 aracı az bulmuşlar:) Demoda araç sürüş hissini ve mevsimlerin oynanışa yansıtılma şeklini beğendim açıkçası. Bakalım çıkışından sonra tepkiler nasıl olacak?

Wolfenstein: The New Order: Wolfenstein serisinin MachineGames tarafından günümüz grafikleriyle yeniden yapımı, benim gibi takipçilerini memnun etmişti. William "BJ" Blazkowicz'in hikayesini yeni nesilde oynamak için güzel bir fırsat sunulmuş oldu böylece. Alternatif tarih akışında dünyayı ele geçirmiş Nazilere karşı direnişe katılmak isteyenlerdenseniz, sizleri bu tarafa alalım:) (Geçen yılın bu türde en iyi oyunu Wolfenstein 2: The New Colossus idi bana göre, onu da belirtmeden geçmeyeyim)

Metro 2033 Redux: Serinin 3. oyunu Metro Exodus'un çıkmasına birkaç ay kaldı malum. Fırsattan istifade dönüp seriye tekrar göz atmak, metronun tekinsiz koridorlarında çeşit çeşit yaratıkla mücadele edip hayatta kalmaya çalışmak isteyenler olabilir. Kendilerini böyle alıyoruz o zaman. (Hemen peşine bir doz da Metro: Last Light yazıyorum. İyice ısınalım olaya)

Westerado: Double Barreled: İsminden de tahmin edilebileceği üzere bir kovboy oyunu oluyor kendileri. Red Dead Redemption 2'nin çıkacağı ayda listeye girmesi ilginç olmuş:)

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures: Lego oyunları benim pek ilgimi çekmese de seveni de var, saygı duyuyorum. Indiana Jones da onlardan birisi. XBox'ta Uncharted oynamak isteyenler bir göz atabilir (Tamam, vurmayın. Şakaydı yahu:))

Shantae: Half-Genie Hero: Melez Cin Shantae'nin maceraları devam ediyor. Eğlenceli bir platform oyunu. Bir şans vermekten zarar çıkmaz.

Split/Second: Westerado ile RDR2 hakkındaki görüşlerimi alın, Split/Second ile Forza Horizon 4 yazın o oyunların yerine. Kötü bir oyun olduğunu söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama FH 4'ten kafayı kaldırıp bakan olur mu, emin değilim. 

Xbox tarafında işler bu şekilde. Bakalım günün ilerleyen saatlerinde açıklanacak Playstation Plus Ekim ayı oyunları neler olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum