Xbox Game Pass'ten Yakın Zamanda 7 Oyun Ayrılacak

Elinizi çabuk tutun

Microsoft'un oyun aboneliği servisi Xbox Game Pass'ten yakın zamanda çıkarılacak beş oyun daha açıklandı. Her ne kadar sisteme düzenli olarak yeni oyunlar ekleniyor olsa da, 'nasılsa sonra oynarım' dediğiniz bir oyunun sistemden kaldırılma zamanı geldiğinde insan üzülüyor tabii. Genelde sistemden kaldırılan bu oyunlar, uzun zaman önce eklenmiş oyunlar oluyor.

Bildiğiniz gibi Game Pass'in iki farklı ayağı var. Biri Xbox Game Pass for Console diğeri ise Xbox Game Pass for PC diye geçiyor (neden PC Game Pass demiyorlarsa şuna). Shenmue, Shenmue II, Lichtspeer: Double Speer Edition ve Thimbleweed Park her iki servise de veda ederken, Deus Ex: Mankind Divided konsol tarafından, Titan Quest Anniversary Edition ve Apocalipsis de PC tarafından ayrılacak.

Bu oyunlar arasında muhtemelen en popülerlerden biri Deus Ex: Mankind Divided. Oyunu bitirmek yaklaşık olarak 25-30 saat arası alıyor, yani sistemden kaldırılana kadar bitirme şansınız hala daha var. Listedeki en güzel oyunlardan biri olan Thimbleweed Park ise tüm başarımlarının peşine düşseniz bile 8-10 saat arası bir şey alır. Yani bunlar oynamayı planladığınız oyunlardansa elinizi çabuk tutmanızı tavsiye edeceğim.

Bu oyunların sistemden tam olarak hangi tarihte çıkacağı belli değil ama 'yakın zamanda' dendiğine göre bu ay içerisinde ayrılmaları bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum