Xbox Gold Mart 2020 Oyunları Belli Oldu

Batman listenin başında yerini almış...

Microsoft, Mart ayında ücretsiz olarak verilecek Xbox Games With Gold oyunlarını paylaştı. Liste şu şekilde sıralanmış durumda:

Xbox One Oyunları:

  • Batman: The Enemy Within
  • Shantae: Half-Genie Hero

Xbox 360 Oyunları:

  • Castlevania: Lords of Shadow 2
  • Sonic Generations

Batman: The Enemy Within, Xbox tarafından ücretsiz olarak sunulan ikinci Telltale Batman oyunu. Seveni de var sevmeyeni de. İlginizi çekip çekmemesi tamamen Telltale oyunlarına bakışınız ile alakalı. Eğer bu formüldeki oyunları oynamaya yeterince ara vermişseniz, bir göz atabilirsiniz.

Shantae: Hafl-Genie Hero, sevimli kahramanımız Shantae ile çıktığımız yolculuğun şimdilik son oyunu. Tam anlamıyla klasik platform oyunlarından birisi olduğunu söylemek mümkün. Xbox One versiyonu için Metacritic’te paylaşılan incelemelerin ortalaması 80 puan.

Castlevania: Lords of Shadow 2, incelemelerde ilki kadar yüksek puanlar alamasa da oyun severler tarafından beğenilen bir oyun olmuştu. Sonuçta bir Castlevania oyunu, her türlü ilgi çekmeyi başarıyor, öyle değil mi :)

Sonic Generations ise, belki yeni filmin rüzgarıyla göz atmak isteyebileceğiniz, hem alıştığımız, klasik tarzda hem de 3D oynanabilen bir Sonic oyunu. Serinin takipçileri tarafından beğenilmişti. Metacritic’te paylaşılan incelemelerde 77, oyuncu değerlendirmelerinde 8.4 gibi bir ortalamayı yakaladığı görülüyor.

Batman, 1 Mart itibariyle bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Castlevania 1-15 Mart, Sonic 16-31 Mart ve Shantae ise 16 Mart-15 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak temin edilebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum