Xbox One X'in Ön Sipariş Detayları Gamescom'da Açıklanacak

Microsoft gamescom'da şov yapacak

Microsoft şimdiye kadar Xbox One X'in ön sipariş durumuyla ilgili hiçbir bilgi vermedi ama öğrendiğimize göre gelecek hafta başlayacak olan gamescom 2017 fuarı Xbox One X açısından oldukça hareketli geçecek. Fuarda hem yeni konsolun ön siparişleriyle ilgili detaylar açıklanacak, hem de yine fuar sırasında Xbox One X brifingi tamamlanır tamamlanmaz cihaz ön siparişe açılacak.

The Verge editörlerinden Tom Warren bu bilgiyi Twitter üzerinden verdi ve Gamescom konferansının hemen ardından, Pazar günü Xbox One X için ön sipariş verilebileceğini söyledi. Zaten Microsoft'un perakende ortaklarına gönderdiği postalarda da Xbox One X'i ilk alanlardan biri olmak isteyen oyuncuların neler yapması gerektiğine dair bilgilendirilecekleri söyleniyor.

Xbox'ın gamescom'daki canlı etkinliği Pazar gecesi saat 22:00'de başlayacak ve Twitch ve YouTube üzerinden canlı izlenebilecek.

Konferansta Xbox One X ön sipariş bilgilerine ek olarak Windows ailesine yeni katılacak oyunlar hakkında bilgiler de edineceğiz ve bazı oyunların da ilk fragmanları gösterilecek. Microsoft Xbox One X için oldukça sağlam bir açılış yapmayı planlıyor, dolayısıyla E3 2017'deki gördüklerimizin dışında da birkaç yeni oyun ve bunlara eşlik edecek fragmanlar görme ihtimalimiz yüksek.

> Xbox One X'in 500$'lık Fiyatı Akla Sonraki Neslin Fiyatları Uçuşa Mı Geçecek Sorusunu Getiriyor

Tüm dünyada 7 Kasım'da çıkacak olan Xbox One X'in fiyatı 500$ olarak belirlenmişti. Bu, bugünkü kurdan yaklaşık 1800 liraya denk gelse de cihazın Türkiye satış fiyatının bu seviyede olması hayal gibi geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum