XCOM 2’nin “Kara Hadiseleri” Oyunun Seyrini Fena Değiştirecek

Pahalı ama sorun bakalım neden pahalı?

Çıkışıyla heyecan yaratan, fiyatıyla karalar bağlatan XCOM 2’den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Firaxis Games bugün yaptığı bir açıklamada “Dark Events” (Kara Hadiseler) adlı yeni ve avuç kaşındırıcı oyun mekaniğini tanıttı.

Dark Events, Advent (yani uzaylılarla birlikte çalışan askeri polis gücü) tarafından düzenlenen karşı operasyonlar olarak özetlenebilir. Ekibimiz ilerleme kaydedip zaferler kazandıkça Advent ekipleri de bizi durdurmak için sürpriz saldırılar düzenleyecek. Bunlardan bazıları arazideki askerlerin teçhizatlarını geliştirmek gibi basit şeyler, bazılarıysa ana gemimizi düşürmek için yollanan UFO’lar olabilecek.

Firaxis’in dediğine göre başarıyla gerçekleştirilen her karşı operasyon oyunun ilerleyişini dramatik bir şekilde etkileyecek. Örneğin hava yardımları kesilecek, halkın arasına gizlenen düşman ajanları olacak ya da ansızın düşman destek birlikleriyle karşılaşabileceğiz.

Tabii bizim elimiz kolumuz da tamamen bağlı değil. Gerilla operasyonları düzenleyerek bir Dark Event’ın gerçekleşmesini durdurmaya çalışabileceğiz.

XCOM 2, 5 Şubat 2016’da PC için satışta olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum