Xiaomi Şimdi De Oyuncu Monitörüyle Karşımızda

Xiaomi'siz ev kalmasın

Ülkemizde özellikle akıllı telefonlarıyla tanınan, ancak akıllı televizyonlardan akıllı robot elektrik süpürgelerine, kulaklıklardan repeater'lara kadar çok geniş bir elektronik yelpazede ürünler üreten Xiaomi, şimdi de karşımıza ilk oyuncu monitörüyle çıkmaya hazırlanıyor.

Mi Surface 34 ismini taşıyan monitör adından da anlayacağınız üzere 34 inçlik bir ekran, 3440x1440 çözünürlükte curved bir tasarıma sahip. Oyuncular düşünülerek hazırlanan bu ekran 144Hz tazeleme oranına, 4ms tepki süresine ve AMD FreeSync desteğine de sahip.

Monitörün teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi verilmemiş ancak kullanılan panelin Samsung olduğu düşünülüyor. Parlaklık seviyesi, renk gamutu, giriş çıkışlar gibi özellikler ise muhtemelen önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanacak.

Neredeyse tüm Xiaomi ürünlerinde olduğu gibi monitörde de uygun bir fiyatla karşılaşmamız çok olası. Monitörün ön siparişleri 1999 Yuan, yani yaklaşık 1600 liradan açılmış. Monitörün piyasaya çıktıktan sonra distribütörler aracılığıyla tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum