XIII Remake'in Yeni Çıkış Tarihi 2020

Biraz daha bekleyin diyorlar

Microids'in yayıncılığını üstlendiği, PlayMagic tarafından geliştirilmekte olan XIII remake versiyonu normalde 13 Kasım'da çıkacaktı. Ancak Microids'ten gelen açıklama oyunun 2020 yılına ertelendiğini gösteriyor.

PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak olan oyununun ertelenme haberini duyuran Microids'ten Francois Coulon, "PlayMagic'in şimdiye kadar ortaya koyduğu işten büyük heyecan duyuyoruz. Ancak hedeflediğimiz cila seviyesine ulaşmak için ekstradan geliştirme süresine ihtiyaç var. Oyunun duyurusu oyuncu camiasından son derece olumlu tepkiler almıştı, biz de hayranlarımıza en iyi deneyimi sunduğumuzdan emin olmak istiyoruz" demiş.


Orijinali 2003 yılında çıkan XIII, hafızasını kaybetmiş ve Amerika Birleşik Devletleri başkanını öldürmekle suçlanan "Thirteen"in hikayesini anlatıyordu. Uyandığımızda elimizdeki tek ipucu küçük bir anahtar ve sahip olduğumuz XIII dövmesiydl.

Cel-shade tarzında grafiklere sahip olan oyun zamanının sevilen oyunlarından biriydi. Yeni neslin de Remake versiyonla birlikte bu güzel oyunla tanışıp beğeneceğini düşünüyorum.

YORUMLAR
DanteXE
13 Ağustos 2019 01:20

Gameplay bir şey gösterseler bari.

Mehmet
11 Ağustos 2019 21:30

yeter ki cıksın 2021i bile beklerim. ama inşallah split screen multiplayer gene olur icinde

Parolamı Unuttum