XPG, CES 2020’de Yeni Oyuncu Donanımlarını Tanıtacak

Monitör, mini PC ve notebook modelleri geliyor

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama birimleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA Technology, XPG markası altında oyunculara sunduğu ekipmanlara yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Firma bu amaçla ürettiği XPG XENIA Notebook, XPG PHOTON monitör ve GAIA Mini PC’nin de aralarında olduğu yeni ürünlerini 7-10 Ocak tarihlerinde düzenlenecek CES 2020 kapsamında tanıtacak.

Markanın CES 2020’de görücüye çıkarmayı planladığı ürünlerden ilki, Intel işbirliği ile geliştirilen yeni XPG XENIA 15 gaming laptop. 15,6” büyüklüğündeki bu oyuncu bilgisayarı Full HD çözünürlükte IPS ekran ve 9. nesil Intel® Core™ i7 işlemci yanında, XPG’nin yüksek okuma ve yazma hızıyla dikkat çeken M.2 SSD modeli SX8200 Pro’ya sahip.

XPG oyun için masaüstü bilgisayar tercih eden kullanıcılar içinse XPG GAIA mini PC’yi tasarlamış. Yine Intel işbirliği ile geliştirilen XPG oyun bilgisayarı 8” (20cm) büyüklüğündeki kartların takılabileceği bir PCI yuvası ve 500 Watt gücünde 80 PLUS® Platinum sertifikalı güç kaynağı barındırıyor.

Markanın CES’te tanıtacağı bir diğer yeni ürünse XPG PHOTON gaming monitör. 27” büyüklüğündeki IPS panel monitör, Vivid Color® teknolojisine sahip. PixelDisplay Inc. tarafından geliştirilen bu teknoloji ilk kez bir oyuncu monitöründe kullanılıyor ve insan gözüne zararlı mavi ışığı engelleyerek geceleri artan göz yorgunluğunun önüne geçiyor.

ADATA, CES 2020 kapsamında bunlar dışında da yeni SSD ve DDRAM modellerini, XPG PRECOG Kulaklık ve XPG HEADSHOT Fareyi katılımcılara tanıtacak.

Tüm bu ürünler ve daha pek sürpriz, 7 ile 10 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek CES 2020 fuarı kapsamında XPG’nin Tech West fuar alanındaki standında kullanıcıların ve basının beğenisine sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum