XPG, Dünyanın İlk 4D Oyuncu Faresini IFA 2019’da Tanıtacak

XPG Headshot

Oyuncular, espor profesyonelleri ve teknoloji meraklılar için yüksek performanslı oyuncu ekipmanları üreten XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR), en yeni ürünlerini dünyanın en büyük elektronik fuarlarından olan IFA Berlin 2019’da göstermeye hazırlanıyor.

Markanın oyuncuların beğenisine sunacağı ürünler arasında dünyanın ilk 4D oyuncu faresi, Mera Edition oyuncu ekipmanları ve yeni PCIe Gen4x4 arabirimini kullanan GAMMIX S50 SSD bulunuyor.

Oyuncu faresini yenilikçi ve devrimselbir yaklaşımla ele almayı hedefleyen markanın bu doğrultuda geliştirdiği ilk ürünü XPG HEADSHOT. AI ve 4-Boyutlu baskı teknolojilerinden faydalanarak üretilen HEADSHOT, dünyanın en iyi oyuncu faresini yaratmak için ultra hafif bir gövde formu içinde kafesi andıran çok yönlü bir yapı oluşturmuş. Tasarımında yapay zekâdan destek alınan oyuncu faresini tutuş, el büyüklüğü, yüzey malzemesi ve logo gibi özellikleri değiştirerek kişiselleştirmek mümkün.


XPG Ürün ve ARGE Direktörü Luca Di Fiore, XPG Headshot’ın şirketin son derece ergonomik ve ince detaylara sahip oyuncu donanımları ortaya koyma hedefini yansıtan bir ürün olduğunu ifade ediyor. “En başından beri hem espor dünyasındaki profesyonellerinin, hem de genel oyuncu kitlesinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek, herkesin kendi karakterinden bir şeyler ekleyebileceği bir oyuncu faresi üretmeyi amaçladık. XPG Headshot ile de bunu başardığımıza inanıyoruz"

XPG IFA 2019 standı 6-11 Eylül tarihleri arasında Messe Berlin fuar merkezinde Hall 12, stant 107 adresinde ziyaretçilerini bekleyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum