Yakuza 3 Remastered Sonunda Batıya Geldi, Yakuza 4 ve Yakuza 5 Yolda

Bana bunlarla gelin :)

Her fırsatta tekrar ettiğim, söylemekten usanmadığım üzere Yakuza serisini çok seviyorum. Dolayısıyla dün Gamescom’da yapılan sürpriz, serinin diğer takipçileri gibi beni de sevindirdi. Yakuza 3 Remastered sonunda Batı piyasasına da teşrif etti, an itibariyle Playstation Store’dan satın alınıp indirilebiliyor.

Remastered versiyonu 1080p ve 60FPS desteği sunarken bazı değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Orijinal oyunun Batı versiyonunda çıkarılan içerikler de bu sefer oyuna dahil edilmiş durumda.
3. oyun, Kazuma Kiryu’nun Sunflower Yetimhanesi’ni yönetmeye başladığı bir hikaye anlatıyor. Buradaki huzurlu yaşamı için bir tehdidin ortaya çıkmasıyla birlikte bir kez daha komplolarla dolu bir maceraya atılmak durumunda kalıyor Kiryu.


Seri Yakuza 6 ile son bulmuş, bir de Yakuza Zero ön hikayesi eklenmişti; böylece 7 oyunluk bir serimiz olmuştu. Yakuza 1 ve 2, Yakuza Kiwami başlığıyla PS4'e teşrif etmiş, sonrasında da seri yavaş yavaş PC versiyonlarıyla karşımıza çıkmaya başlamıştı. Şimdi serinin PS4’teki eksik parçaları peş peşe gelmeye başladı. Serinin diğer iki oyunu da önümüzdeki aylarda çıkıyor; Yakuza 4 Remastered 29 Ekim 2019’da Yakuza 5 Remastered ise 11 Şubat 2020’de PS4’e teşrif edecekler. 3 oyun bir arada The Yakuza Remastered Collection olarak satışa sunulmuş durumda.

Yakuza oyunlarının PC versiyonlarının da yavaş yavaş kendilerini göstermesi bekleniyor, ancak henüz bir açıklama yapılmış değil. Bir de tabii yeni bir Yakuza oyunu geliyor, bununla ilgili duyurunun da 29 Ağustos'ta yapılacağı açıklanmıştı. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum