Yakuza: Like a Dragon'un PC'ye Geleceği Ortaya Çıktı

Serinin PC yolculuğu iyice tuhaflaştı

Steam veritabanında yapılan değişiklikleri takip eden SteamDB, Yakuza: Like a Dragon'un Steam sayfasının hazırlandığını ortaya çıkardı. Bu da oyunun önümüzdeki günlerde (ya da haftalarda) Steam üzerinden PC oyuncularına sunulacağı anlamına geliyor.

Yakuza: Like a Dragon, Yakuza serisinin sekizinci oyunu ve bu senenin başlarında sadece Japonya'da PS4 için yayınlanmıştı ve henüz uluslararası versiyonu yoktu. Bu da oyunun uluslararası versiyonuyla birlikte PC versiyonunun da çıkacağını gösteriyor olabilir. Önceki Yakuza oyunlarını PC'de görmek için yıllar geçmesi gerektiğini düşünürsek bu son derece güzel bir adım olacak.

Yalnız işin tuhaf kısmı serinin üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı oyunlarının PC'de olmayışı. Şimdiye kadar sadece Yakuza 0, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2 PC'ye geldi, şimdiyse aradaki oyunlar atlayacak ve sekizinci oyun PC'ye gelecek. İşler biraz çorbaya dönmüş sanki.

Yakuza oyunlarının PC Game Pass'e de dahil olduğunu düşünürsek, Microsoft Yakuza: Like a Dragon için de benzer bir girişimde bulunur herhalde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum