Yakuza Serisi Nihayet PC'de: Yakuza 0 Piyasaya Çıktı

Yakuza sıfır, bir, iki, üç

İlk olarak PlayStation 3'e ve sonrasında Remastered olarak PS4'e gelen SEGA'nın efsane oyunlarından birisi olan Yakuza 0, sonunda PC için de yayınlandı.

Steam'de an itibariyle 60 TL'ye satışa sunulan oyun, serinin ana hikayesini devam ettiren oyunların altıncısı olma özelliğini taşıyor. Biraz kafa karıştırıcı gelebilir ama Yakuza 6, aslında serinin yedinci oyunuydu.

Yakuza-0-PC-Review-Majima-Fight

PS2 ile başlayan ve 'açık dünya oynanışı' konusunda dönemi için bir devrim niteliği taşıyan Yakuza serisi, sonunda PC oyuncuları için de oynanabilir durumda. Özellikle serinin kronolojik olarak nasıl başladığına göz atmanız, gelecekte PC'ye gelmesi olası Yakuza oyunlarını da anlamanıza yardımcı olacaktır.

Yakuza ve Persona PC'ye Gelebilir!

Sizi 80'lerin Japonya'sına götürecek oyun, Kazuma’nın Yakuza'ya katıldığı dönemleri anlatıyor. Tüm bu hengamenin nasıl başladığı konusunda, serinin severleri için bir cevher olan Yakuza 0, annesini kaybetmiş olan Kazuma'nın Yakuza ile tanışmasını anlatıyor.

Lafı fazla uzatmadan sizi oldukça havalı Yakuza atmosferi ve sonlara doğru garipleşen Yakuza 0'ın fragmanı ile başbaşa bırakayım.


YORUMLAR
Parolamı Unuttum