Yapay Zekanın Bloodborne Filmi Yorumuna Bayılacaksınız

80'lerin korku filmleri tarzında

Midjourney gerçekten de kullanması müthiş keyifli bir yapay zeka. Gün geçtikçe bu YZ tarafından üretilen resimler de daha bir güzelleşmeye başlıyor, kullanıcılar ise bu yapay zekaları farklı biçimlerde kullanmanın yeni yollarını keşfediyorlar. Son dönemin popüler işlerinden biri de Midjourney'e çeşitli video oyunlarını eskilerin filmleri tarzında yorumlatmak. 80'lerde fırlamış karanlık fantastik türde Witcher 3 de var, Blade Runner benzeri Cyberpunk 2077 de.

Ama ben bu haberi Bloodborne üzerinden işlemeyi tercih ettim, sonuçta işin içine kişisel zevkler de girmeli değil mi? :)

Alternate Reality Films YouTube kanalı, çeşitli görsel promptlar kullanarak yapay zekaya çok sayıda Bloodborne görseli çizdirmiş. Görsellerin çizim ve renk paleti 80'lerin korku filmlerinden alınma ve bu tarz Bloodborne'a inanılmaz yakışmış. Gascoigne, Orphan, Mergo's Wet Nurse hepsi de çok ama çok iyi olmuş.

İleride Midjourney olmaz, bir başkası olur, ama mutlaka bu tür sahnelerin sayısını çoğaltıp, belki de senaryoyu görselleştirerek yapay zeka tarafından hazırlanmış filmler göreceğimize eminim. Öyle bir Bloodborne filmi izlemek sizce de çok keyifli olmaz mıydı?

YORUMLAR
Feyling
9 Ocak 2023 14:43

Aynı işlemin Gothic ve Dark Souls serileri için de yapılmış versiyonları var ve görünce içimden çığlık attım. O kadar iyi.

Parolamı Unuttum