Yeni Alien Filminin Çekimleri Başlıyor

Umutlarımız yüksek

Duyanlara, duymayanlara... Yeni Alien filminin çekimleri resmen başlıyor. Henüz geçtiğimiz yıl açıklanan proje sonunda çekim için gerekli detaylarını tamamladı. Projenin yönetmeni ise 2013 yapımı Evil Dead ve 2016 yapımı Don't Breathe gibi filmleri de yöneten Fede Alvarez olacak.

Siz sormadan biz söyleyelim; Ridley Scott da projeye dahil edilmiş. Orijinal filmin yönetmeni de yapımcı olarak kadroda gözüküyor. Hulu için çekilecek film, orijinal hikayenin öncesini anlatmayacak. Bunun dışında şimdilik çok fazla detay yok elimizde.

The Hollywood Reporter'ın proje içerisindeki kaynakları, çekimin 9 Mart'ta Budapeşte'de başlayacağını öne sürmüş. İddialara göre yeni filmde nihayet Ellen Ripley hikayesinden ayrılmış olacağız. Bununla birlikte Prometheus ile başlayan prequel macerasının da sonuna gelmiş oluyoruz.

Filmin başrolünü ise Pacific Rim Uprising'den tanıdığımız Cailee Spaeny üstlenecek. Proje içerisinde David Jonsson (Industry), Archie Renaux (Shadow and Bone), Spike Fearn (Tell Me Everything) ve Aileen Wu (Closing Doors) gibi isimler de bulunuyor. En ilginç isim ise, Kaşif Dora'nın filminde Dora'ya can veren Isabela Merced olacak.

Dora'yı bir Xenomorph ile karşı karşıya getirme fikri kimin aklına geldiyse tebrik ediyoruz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum