Yeni Ant-Man and The Wasp Fragmanında Kang ve MODOK Da Var!

Quantumania yeni soru işaretleriyle gelecek

Marvel, Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın yeni fragmanını yayınladı.

Filmde Scott Lang yani Ant-Man (Paul Rudd), Hope van Dyne yani Wasp (Evangeline Lilly) ve Scott'ın kızı Cassie (Kathryn Newton), orijinal Ant-Man Hank Pym (Michael Douglas) ve Janet van Dyne yani orijinal Wasp (Michelle Pfeiffer) ile birlik olarak kötü adam Kang the Conqueror'ı (Jonathan Majors) alt etmeye çalışacaklar.

Jonathan Majors'u ilk olarak Loki'nin sezon finalinde görmüştük. Kang the Conqueror'un paralel evrendeki bir versiyonu olan He Who Remains olarak karşımıza çıkan Majors, ikinci sezon için soru işaretlerini ve beklentileri artırmıştı. Bu kötü adamı 2025 yılındaki Avengers: Kang Dynasty'de de göreceğiz, yani önümüzdeki birkaç yılın Kang yılı olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni Quantumania fragmanı sayesinde Ant-Man ile Kang'in nasıl bir araya geldiğini de görmüş oluyoruz. Scott Kuantum Diyarı'nda hapsolmuşken Cassie'nin çocukluğunun büyük kısmını kaçırmıştı, Kang ise Scott'a ikinci bir şans vermeyi teklif ediyor. Tabii bunun karşılığında ne alacağını ve bunun nelere yol açacağını filmi izlediğimizde göreceğiz.

Fragmandaki tek kötü Kang de değil üstelik, bir diğer Marvel kötüsü MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing) da 1:46'da görülüyor.

Marvel Phase 5'i başlatacak olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 17 Şubat 2023'te vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum