Yeni Apex Legends Etkinliği İle Birlikte Octane Güçlenecek

Sonunda

Apex Legends'ın yeni etkinliği Lost Treasures ile birlikte birkaç karaktere önemli düzenlemeler yapılacak. Şimdilik bu "cilalama" işleminden geçecek ilk karakterin Octane olduğu da doğrulandı. Respawn yapımcılarından biri, Twitter hesabından attığı tweet ile birlikte karakterin buff'lanacağını açıkladı.

Respawn Entertainment'ın tasarım patronu Jason McCord, kendisine yöneltilen "Octane'a Rework mü geliyor?" sorusuna cevap verdi. McCord, bunun bir rework olmadığını ifade ederken hızlı karakterimizin buff'lanacağını da doğruladı. Yarın başlayacak etkinlikte Octane'ın yeni güncellemelerini görme fırsatımız olacak.

2019 yılının Mart ayında Apex Legends saflarına katılan Octane, son aylarda karakter listesindeki en güçsüz efsanelerden biri olması ile birlikte eleştiriliyor. Eğer tahminler doğru çıkarsa Octane'ın ultisinde ufak yenilikler görebileceğiz. Bildiğiniz üzere şu an launch-pad'lerin takım oyunu üzerinde pek fazla etkisi bulunmuyor.

Apex Legends son dönemlerde Respawn'ın ilgisi ile ilerlemeye devam ediyor. Yakın zamanda Steam'e gelecek oyun, yıl sonundan önce çapraz platform desteğine ve Switch portuna da kavuşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum